Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 81 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een visitekaartje voor elk bedrijf! Deze BEDRIJFSUNIT (in aanbouw) wordt een echte eyecatcher. Het bedrijfsgebouw zal iedere passant vanaf de rondweg Plantagelaan in het oog vallen! In 2017 wordt de nieuwbouw afgerond met een architectonische uitstraling (gevels met combinatie metselwerk, sinusbeplating en strekmetaal).

Deze bedrijfsunit heeft een oppervlakte op de begane grond van ca. 573 m² en op de verdieping van ca. 81 m² (westzijde) en 257 m² (oostzijde).

De bedrijfsunit wordt opgeleverd met vloerverwarming, brandslanghaspels (met 20 meter slang) en 4 draagbare handblussers inclusief ophangbeugel, 2 stuks noodverlichtingsarmatuur inclusief bekabeling en 4 rookmelders, basis verlichting en automatische overheaddeuren. In deze unit komt een standaard meterkast met 3 lichtgroepen met groepsschakelaar, 2 krachtgroepen zonder groepsschakelaar en 1 aardlekschakelaar als hoofdschakelaar. Een eindgroep is aangesloten ten behoeve van de noodverlichting. Het buitenterrein wordt bestraat (met parkeerplaatsen) en aangelegd. Afbouw (wand- en plafondafwerking, elektrische installaties, toiletten) in overleg mogelijk.

Perfecte laad- en losmogelijkheden vanwege overheaddeur welke is voorzien van een opstelplaats voor vrachtwagens. De bedrijfsruimte heeft deels een vrije hoogte van 7 meter. Goede combinatie van bedrijfsruimte met mogelijkheid van realisatie kantoorruimte en/of showroom (1e verdieping).

Kernwoorden: hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm, veel parkeergelegenheid, rondom vrij gelegen, goede bereikbaar en perfecte laad-/losmogelijkheden vanwege opstelplaats voor vrachtwagens op eigen terrein.

LIGGING: Gelegen op hoogwaardig bedrijventerrein Briellaerd Noord, op goede zichtlocatie vanaf de Plantagelaan. Bereikbaar via Briellaerd Noord met goede laad-/losmogelijkheden en ook bereikbaar via de parallelweg van de Plantagelaan. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

ALGEMEEN: De bouw zal in het 4e kwartaal van 2017 worden afgerond.

HUURPERIODE: 5+5 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›60 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 911 m2Totaal oppervlakte: 911 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 25 Foto's
Plattegrond