Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 83 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een visitekaartje voor elk bedrijf! Deze BEDRIJFSUNIT is een echte eyecatcher die iedere passant vanaf de rondweg Plantagelaan in het oog valt! In 2017 is dit nieuwe bedrijfsgebouw gerealiseerd met een unieke uitstraling (onder andere gevels van strekmetaal). Vanwege de ligging en indeling is deze unit uitermate geschikt als kantoorruimte of showroom.

Oppervlakte begane grond: Oppervlakte 1e verdieping:
- 210 m² kantoorruimte/showroom - 225 m² kantoorruimte/showroom

Kernwoorden: Hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm, veel parkeergelegenheid, rondom vrij gelegen, goede bereikbaar en perfecte laad-/losmogelijkheden.
Kortom: een buitenkans die u niet mag laten schieten!

OPTIES UNITS
Waarom u kiest voor:
Unit 1/81: Perfecte zichtlocatie, uitstekende showroomvoorzieningen, 1 hoge en brede overheaddeur (4,2 x 4,2 meter) en gedeeltelijk een vrije hoogte van 7 meter. Goede laad-/losmogelijkheden vanwege opstelplaats voor vrachtwagens.
Unit 2/83: Perfecte presentatielocatie aan rondweg, goede combinatiemogelijkheden voor kantoor/showroom/opslagruimte, beschikt over overheaddeur.
Unit 3/85: VERHUURD
Unit 4/87: VERHUURD

LIGGING
Gelegen op hoogwaardig bedrijventerrein Briellaerd Noord, op goede zichtlocatie vanaf de Plantagelaan. Bereikbaar via Briellaerd Noord met goede laad-/losmogelijkheden en ook bereikbaar via de parallelweg van de Plantagelaan. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

VLOEROPPERVLAKTE
Oppervlakte begane grond: 210 m² bedrijfsruimte
Oppervlakte 1e verdieping: 225 m² kantoorruimte/showroom
De unit is voorzien van 1 overheaddeur en heeft een vrije hoogte van 2x 3,5 meter (verdeeld over 2 etages).

VOORZIENINGEN
Voorzien van 1 overheaddeur en mooie raampartijen. Tevens voorzien van veel parkeergelegenheid op eigen terrein. De indeling en voorzieningen worden in overleg met huurder vastgesteld.
De bedrijfsunit wordt opgeleverd met vloerverwarming, 2 brandblussers inclusief ophangbeugel, 1 noodverlichtingsarmatuur inclusief bekabeling en 2 rookmelders, basis verlichting en automatische overheaddeuren. In deze unit komt een standaard meterkast met 3 lichtgroepen met groepsschakelaar, 2 krachtgroepen zonder groepsschakelaar en 1 aardlekschakelaar als hoofdschakelaar. Een eindgroep is aangesloten ten behoeve van de noodverlichting. Het buitenterrein wordt bestraat (met parkeerplaatsen) en aangelegd. Afbouw (wand- en plafondafwerking, elektrische installaties, toiletten) in overleg mogelijk.

HUURPERIODE 5+5 jaar

HUURBETALING Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING In overleg.
+ Lees meer ›60 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 431 m2Totaal oppervlakte: 431 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 18 Foto's
Plattegrond