Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Barneveldseweg 35 bedrijfsruimte in LUNTEREN
Een BEDRIJFSRUIMTE van 300 m² met een ruim buitenterrein (ca. 700 m2) en een kantoor/kantine (150 m²) op de 1e verdieping, gelegen op een goed bereikbare locatie! Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
De gunstige, centrale ligging kenmerkt deze bedrijfsruimte: gelegen aan een doorgaande weg, nabij uitvalswegen en op- en afritten van de A-30. Het bedrijfspand heeft een zelfstandige inrit en voldoende parkeerplaatsen voor klanten/personeel.
Is uw bedrijf aan een grotere locatie toe? Dan is dit bedrijfspand ideaal!

LIGGING
Gelegen aan doorgaande weg van Barneveld naar Lunteren, nabij uitvalswegen en de A-30. De bedrijfsruimte heeft een zelfstandige inrit.

INDELING
Begane grond: Bedrijfsruimte met diverse afdelingen, inpandige kantoorruimte, toilet en pantry.
1e verdieping: royale kantoorruimte met veel lichtinval door grote dakkapel met vele raampartijen. De raampartijen zijn geheel voorzien van vol automatische screens. Vanuit de kantoorruimte toegang naar de afgesloten kantine. De kantine/vergaderruimte is voorzien van een keukenblok met spoelbak, en tevens een afzuiger en koel- en vrieskast. Vanuit de rechtstreekse toegang tot de bedrijfsruimte. Twee aparte technische ruimten /patchruimte.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 300 m²
1e verdieping: 150 m²
Opslagunits buitenterrein: 160 m².

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte is voorzien van mechanische afzuiging, airco en centrale verwarming middels radiatoren, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, diverse brandblussers en betegelde vloeren.
De diverse bedrijfsruimten/opslagruimten zijn voorzien van verlichtingsarmaturen en drie lichtkoepels. Doorloopmogelijkheden tussen de bedrijfsruimten, waarvan 2 zijn voorzien van een roldeur.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›25.000 per jaar
Bedrijfsoppervlakte: 300 m2Kantooroppervlakte: 150 m2Totaal oppervlakte: 450 m2Bouwjaar: 1970


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond