Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Brouwerstraat 14 kantoorruimte in BARNEVELD
Midden in het centrum van Barneveld mogen wij deze kantoorruimte op de verdieping te huur aanbieden! Het betreft een totale oppervlakte van 225 m² (incl. aandeel algemene ruimten) en beschikt over meerdere kantoorkamers. Het kantoorgebouw maakt gezamenlijk gebruik van toiletvoorzieningen, pantry en entree. Optioneel kan het gehele kantoorpand inclusief begane grond (totaal 305 m²) worden gehuurd. Met alle voorzieningen op loopafstand is dit de ideale kantoorplek voor uw onderneming!

Ligging
Het kantoorgebouw ligt midden in het centrum van Barneveld. Alle voorzieningen zoals: supermarkt, winkels, restaurants e.d. zijn op loopafstand bereikbaar. Bij het kantoorgebouw zijn 4 eigen parkeerplaatsen gelegen waarvan 2 voor de verdieping en 2 voor de begane grond. Betaald parkeren is op steenworp afstand gelegen, vrij parkeren op 5 minuten looptafstand (De Vetkamp). Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Gezamenlijke entree op de begane grond met toegang tot centrale hal met toiletten en trapopgang. Verdieping met centrale ruimten met pantry en 5 kantoor-/spreekkamers. Enkele kamers zijn nog te splitsen waardoor er meerdere kamers te realiseren zijn. Op de verdieping is een buitenruimte aanwezig.

Vloeroppervlakte
Begane grond (optioneel): ca. 100 m²
Eerste verdieping: ca. 205 m²

Voorzieningen
De kantoorruimten beschikken over systeemplafonds, TL-verlichting, airco-units, utp-aansluitingen en radiatoren. Daarnaast zijn er drie toiletten en een pantry aanwezig.

Algemeen
Bouwjaar 1930 | Energielabel C

Bestemming
Enkelbestemming Centrum.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 205 m2Totaal oppervlakte: 205 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 26 Foto's
Plattegrond
360 °
Video