VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD C.M. de Vorplein 4 winkelruimte in ACHTERVELD
Royale, multifunctionele (winkel)ruimte, gelegen op een mooie locatie in het centrum van Achterveld. De totale oppervlakte bedraagt ca 118 m² en is volledig op de begane grond gelegen. Dankzij de fraaie raampartijen heeft u hier goede etalagemogelijkheden. Een ideaal pand, zeer geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor een dagwinkel, kapsalon, beautysalon, dienstverlening, zorgpraktijk, enz.

Ligging:
Het pand is gelegen in het centrum van Achterveld. Voor het pand bevinden zich meerdere parkeerplekken. Binnen enkele minuten bij de A30.

Indeling:
Het betreft nu een open ruimte welke naar wens en in overleg met verhuurder kan worden ingericht.

Vloeroppervlakte:
Ca. 118 m².

Voorzieningen:
In overleg met huurder is verhuurder bereid te investeren in een cementdekvloer, elektrische installatie, afwerking wanden/plafond en een koel-/verwarmingsinstallatie.

Algemeen:
Bouwjaar 2016.

Bestemming:
Enkelbestemming: Gemengd.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand of kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›125 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 118 m2Totaal oppervlakte: 118 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 19 Foto's
Plattegrond