Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Compagnieweg 12a bedrijfsruimte in BARNEVELD
Centraal op bedrijventerrein De Harselaar gelegen BEDRIJFSRUIMTE. Zeer geschikt voor gebruik zoals werkplaats, opslagruimte, atelier, productieruimte, enz. Totale oppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt 425 m². Deelhuur of eventueel verkoop is bespreekbaar.

LIGGING:
Centraal gelegen op industrieterrein 'De Harselaar'. Het pand is bereikbaar aan voor- en achterzijde. Nabij op- en afritten van autosnelweg A1.

INDELING:
Begane grond: via de eigen entree of overheaddeur betreedt u de bedrijfsruimte van 425 m² met daarin een bereidingskeuken met snijtafels (met 2 lichtkoepels), 2 x koel- en vriescel, diverse magazijnruimten en achterin een werkplaats (betegeld).
Verdieping: met overloop, toiletgroep (2 toiletten), doucheruimte, 2 kantoorruimtes, kantine, en technische ruimte (met c.v. en koelmotoren).

VOORZIENINGEN:
- Vloeistofdichte tegelvloer met afvoerputten
- Elektrisch bedienbare overheaddeur

BESTEMMING:
Nijverheids-, ambachtelijke, handels- en dienstverlenende bedrijven.

HUURPERIODE / AANVAARDING:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›39 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 425 m2Totaal oppervlakte: 425 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's