Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Compagnieweg 5 kantoorruimte in BARNEVELD
Comfortabele, ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE, gelegen op bedrijventerrein ‘De Harselaar’. De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 200 m², en is gelegen op de BEGANE GROND. Voldoende parkeergelegenheid naast het complex. De royale kantoorruimten kunnen tevens ingericht worden als vergaderruimte, leslokaal, praktijkruimte of werkplaats (zonder geluidsoverlast).

Waarom u zich hier wilt vestigen?
1. Royale parkeergelegenheid achter het complex
2. Komst van glasvezel (eind 2018)
3. Renovatie/restyle binnenzijde kantoren bespreekbaar

LIGGING: Gelegen op bedrijventerrein “De Harselaar”. Nabij op- en afritten van autosnelwegen A1 en A30. Daarnaast is het transferium met NS-station en bushalte op 10 minuten loopafstand gelegen.

INDELING: Centrale entree met trapopgang, liftinstallatie en toegang naar 3 ruime kantoorruimten. Vanuit kantoorruimte toegang naar toilet en pantry.

VLOEROPPERVLAKTE: Begane grond: ca. 200 m².

VOORZIENINGEN: Het complex is voorzien van een lift,- brand,- en alarminstallatie, diverse schuimblussers, airco en luchtbehandelingsinstallatie. De kantoorruimten zijn voorzien van centrale verwarming, raambekleding, systeemplafonds, kabelgoten, aluminium kozijnen en screens. Alle kantoorruimten zijn voorzien van beveiligde deuren middels code of druppel, draai-kiepramen en beschikken over veel lichtinval vanwege vele raampartijen. Er zijn 3 toegewezen eigen parkeerplaatsen naast het pand en voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›65 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 200 m2Totaal oppervlakte: 200 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 7 Foto's