Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Compagnieweg 7 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Functionele, representatieve bedrijfsruimte van ca. 240 m² met kantoorruimte van ca. 50 m². Gelegen op de begane grond met parkeerplaatsen voor de deur, eigen pantry/toilet en voorzien van een grote overheaddeur.

LIGGING
Het bedrijfspand is gelegen op industrieterrein Harselaar-Oost en is goed te bereiken via de op- en afritten van de rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo) en de vrijwel directe aansluiting op de A30 (Barneveld-Ede). Tevens bevindt zich op loopafstand het transferium met een directe treinverbinding naar het station van Barneveld, Ede en Amersfoort.

INDELING
Entree middels gezamenlijke hal. Kantoorruimte met afgesloten pantry en toilet en toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is ook toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur.

VLOEROPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte: ca. 240 m²
Kantoor-/showroomruimte: 50 m²

VOORZIENINGEN
Kantoor: Systeemplafond met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, radiatoren, te openen ramen, kabelgoten.
Bedrijfsruimte: verlichting, automatisch bedienbare overheadddeur, brandslaghaspel, gasheater.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.350 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 240 m2Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 290 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's
Plattegrond