VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Compagnieweg 7 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Functionele, representatieve bedrijfsruimte van ca. 240 m² met kantoorruimte van ca. 50 m². Gelegen op de begane grond met parkeerplaatsen voor de deur, eigen pantry/toilet en voorzien van een grote overheaddeur.

Ligging:
Het bedrijfspand is gelegen op industrieterrein Harselaar-Oost en is goed te bereiken via de op- en afritten van de rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo) en de vrijwel directe aansluiting op de A30 (Barneveld-Ede). Tevens bevindt zich op loopafstand het transferium met een directe treinverbinding naar het station van Barneveld, Ede en Amersfoort.

Indeling:
Entree middels gezamenlijke hal. Kantoorruimte met afgesloten pantry en toilet en toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is ook toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 240 m²
Kantoor-/showroomruimte: 50 m²

Voorzieningen:
Kantoor: Systeemplafond met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, radiatoren, te openen ramen, kabelgoten.
Bedrijfsruimte: verlichting, automatisch bedienbare overheadddeur, brandslaghaspel, gasheater.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpasing;
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›1.850 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 240 m2Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 290 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's
Plattegrond