verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd De Landweer 3 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Te huur: een aantrekkelijke combinatie van representatieve KANTOORRUIMTE (ca. 300 m²), SHOWROOM (ca. 190 m²), multifunctionele BEDRIJFSHAL (1.700 m²) en zeer ruim BUITENTERREIN (ca. 2.000 m²). Perceel van totaal 4.390 m².

Het bedrijfsgebouw met showroom, kantoor- en bedrijfsruimte heeft een totale vloeroppervlakte van 2.160 m². Daarbij komt bij een zeer ruim buitenterrein van ca. 2.000 m². Het gebouw kenmerkt zich door de representatieve uitstraling, hoogwaardige afwerking en goede ligging op Harselaar West-West. Het object is gelegen op een zichtlocatie vanaf de snelweg. Ook biedt het veel logistieke voordelen gezien het royale buitenterrein, het aantal overheaddeuren (4) en de nabije ligging van de A1 en A30.

LIGGING:
Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Harselaar West-West. Dat is, zoals de naam als zegt, ten westen van Harselaar West. Een goed bereikbare locatie, o.a. vanwege de nabije ligging van de op- en afritten van de autosnelwegen A1 en A30. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (voldoende eigen parkeerplaatsen).

INDELING:
Begane grond: centrale entree met trapopgang naar de 1e verdieping, 4 kantoren, serverruimte, toiletgroep, doorgang naar showroom/kantoren en de bedrijfshal.
Eerste verdieping: 3 kantoren, kantine met pantry en showroom.

VOORZIENINGEN:
De kantoren zijn o.a. voorzien van systeemplafonds, vloerbedekking, kabelgoten en centrale verwarming.
De bedrijfshal beschikt over veel lichtinval en 4 overheaddeuren grenzend aan het ruime buitenterrein (2 van 6x4,5 en 2 van 5x4,5). De kantine is voorzien van een keukenblok met ingebouwde koelkast.

VLOEROPPERVLAKTE:
Kantoren begane grond: 150 m²
Kantoorruimte eerste verdieping: 150 m²
Showroom/kantoorruimte: 190 m²
Bedrijfshal: 1.700 m²
Buitenterrein: ca. 2.000 m²
Vrije hoogte: 6,6 meter tot 7,3 meter

BESTEMMING:
bedrijventerrein, voor bedrijven van categorie 2 tot en met categorie 4.1.

HUURPRIJS BEDRIJFSRUIMTE: € 50,- per m²/jaar excl. BTW
HUURPRIJS KANTOORRUIMTE: € 95,- per m²/jaar excl. BTW
HUURPRIJS BUITENTERREIN: € 10,- per m²/jaar excl. BTW

HUURPERIODE: in overleg
AANVAARDING: in overleg
HUURBETALING: per maand/kwartaal vooruit.
HUURPRIJSAANPASSING: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandelijks-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
ZEKERHEISSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
+ Lees meer ›50 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 1700 m2Kantooroppervlakte: 300 m2Perceeloppervlakte: 2000 m2Totaal oppervlakte: 4000 m2Bouwjaar: 2014


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 23 Foto's
Plattegrond