verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd De Standerd 3 bedrijfsruimte in KOOTWIJKERBROEK
Op zoek naar een royale bedrijfsunit, op goede locatie en mét koel-/ vriescel? Zoek dan niet langer!

Deze bedrijfsunit van 215 m² (verdeeld over 2 etages) heeft vele extra’s, zoals:
- een automatisch bedienbare overheaddeur
- vrije hoogte van 3,5 meter
- veel lichtinval
- mogelijkheid voor detailhandel
- een koel-vriescel (6 x 4 mtr.)

Tevens te huur zonder koel-/vriescel.

LIGGING: Het bedrijfsverzamelgebouw waarin de unit gelegen is, vindt u op het fraaie bedrijventerrein Puurveen in Kootwijkerbroek. Dit is een relatief jong bedrijventerrein, vlakbij het centrum, waardoor diverse voorzieningen, zoals een supermarkt en bouwmarkt, op loopafstand aanwezig zijn.
Puurveen is gelegen op 10 minuten rijafstand van de snelwegen A1 en A30.

INDELING: U komt binnen via een loopdeur in de ontvangsthal. Hier bevindt zich een open trap naar de eerste verdieping, een keukenblok en toilet. Middels een loopdeur komt u in de bedrijfsruimte, waar onder andere de koel- vriescel (6 x 4 mtr.) is geplaatst. Deze ruimte is vanaf buiten toegankelijk middels zowel een loopdeur en automatisch bedienbare overheaddeur De gehele begane grond heeft een vrije hoogte van 3,5 meter.
Op de eerste verdieping bevindt zich een royale kantoor-/praktijkruimte van 107 m².

VLOEROPPERVLAKTE: Begane grond: 107 m². Eerste verdieping: 107 m².

VOORZIENINGEN: Voorzien van toilet, keukenblok, Cv-installatie, automatisch bedienbare overheaddeur, eigen nutsaansluitingen en systeemplafonds met verlichting. In 2017 is in deze bedrijfsunit een koel- vriescel (6 x 4 meter) geplaatst. Deze kan in overleg verwijderd worden.

ALGEMEEN: Bouwjaar 2008. Servicekosten bedragen € 4 ,- per vierkante meter per jaar. Kijk voor meer informatie over het bedrijfsverzamelgebouw en de huurders op: www.bedrijfsunitspuurveen.nl

BESTEMMING: Bedrijventerrein bestemd voor bedrijven in categorie A en B. Detailhandel is toegestaan.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het verhuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›55 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 107 m2Kantooroppervlakte: 107 m2Totaal oppervlakte: 214 m2Bouwjaar: 2008


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's
Video