Terug naar overzicht
Terug naar overzicht De Voorpost 11 bedrijfsruimte in STROE
Een representatieve bedrijfsunit met een totale oppervlakte van maar liefst ca. 377 m² (begane grond en verdieping)! De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig maar nieuw bedrijventerrein in Stroe. De op- en afritten van de A1 zijn op een korte afstand gelegen. Een toilet, 2 eigen parkeerplaatsen, overheaddeur en een warmtepomp zijn dé kenmerken van dit object.

Ligging
De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig, nieuw bedrijventerrein in Stroe. Uitvalswegen (zoals de A1 en A30) zijn op enkele minuten afstand bereikbaar. Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Putten en Voorthuizen liggen tevens op goede rijafstand.

Indeling
Toegang middels een loopdeur en overheaddeur. Toilet aanwezig onder de trap. Trapopgang naar de verdieping met vide. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een loopdeur naar de achteruitgang. De bedrijfsunit kan in overleg verder afgebouwd worden naar wens van de huurder.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 215 m²
Verdieping: ca. 162 m²

Voorzieningen
- Toilet
- Krachtstroom
- Slangen ten behoeve van vloerverwarming
- Verlichting in de gehele bedrijfsunit
- 2 eigen parkeerplaatsen
- Glasvezel
- Warmtepomp
- Overheaddeur (b: 4,40m x h: 4,50m)

Algemeen
Bouwjaar 2022

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijf – 2.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›69 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 377 m2Totaal oppervlakte: 377 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's
Video