Terug naar overzicht
Terug naar overzicht De Voorpost 3en 4 bedrijfsruimte in STROE
Twee hoogwaardige bedrijfsunits met oppervlakten van 323 m² en 333 m² (BVO begane grond en verdieping) op een goede locatie in Stroe! De bedrijfsunits worden afgebouwd en bevinden zich in een klein bedrijfsverzamelgebouw (in aanbouw) welke is gesitueerd op een goed bereikbare locatie (achter de Tolnegenweg 8) nabij de A-1 (op- en afrit 17).

Ligging:
De bedrijfsunits worden gebouwd op een kleinschalig, nieuw bedrijventerrein in Stroe. Uitvalswegen (zoals de A1 en A30) zijn op enkele minuten afstand bereikbaar. Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Putten en Voorthuizen liggen tevens op goede rijafstand.

Indeling:
Entree middels overheaddeur of loopdeur. De begane grond wordt uitgerust met een toilet en wasbak. Er is een kleine vide aanwezig voor het verplaatsen van goederen naar de verdiepingsvloer. Trapopgang naar de eerste verdieping met (kleine) kantoorruimte/kantine met keukenblok. Achterzijde wordt in gericht als bedrijfs-/magazijnruimte). Specifieke indelingswensen zijn bespreekbaar.

Vloeroppervlakte:
De Voorpost 3:
Begane grond: 164 m² BVO
Verdieping: 159 m² BVO

De Voorpost 4:
Begane grond 169 m² BVO
Verdieping: 164 m² BVO

Voorzieningen:
De huurprijs is inclusief basis afbouw. De unit wordt door verhuurder basis afgebouwd met elektrische installatie, verlichting, toilet, (gedeeltelijk) kantoor/kantine op de verdieping met pantry. Extra afbouwwensen zijn bespreekbaar en worden verdisconteerd in de huurprijs.

Bestemming:
Enkelbestemming ‘Bedrijf – 2’, bestemd voor bedrijven onder de categorieën A en B1 en voor ‘specifieke vorm van detailhandel – webwinkel A (bijlagen met type bedrijven zijn op te vragen via de makelaar).

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Servicekosten:
Door verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd:
- Brandpreventie
- Keuring overheaddeur en installaties
- Gevels/glasbewassing
- Terreinonderhoud
Verhuurder zal voor bovenstaande diensten € 75,- p/m aan servicekosten in rekening brengen bij huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›69 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 656 m2Totaal oppervlakte: 656 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's
Plattegrond