VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD De Voorpost 4 bedrijfsruimte in STROE
Een hoogwaardige bedrijfsunit met een oppervlakten van 333 m² (BVO begane grond en verdieping) op een goede locatie in Stroe! De bedrijfsunit wordt afgebouwd en bevindt zich in een klein bedrijfsverzamelgebouw (in aanbouw) welke is gesitueerd op een goed bereikbare locatie (achter de Tolnegenweg 8) nabij de A-1 (op- en afrit 17).

Ligging:
De bedrijfsunit is in aanbouw (in afronding) op een kleinschalig, nieuw bedrijventerrein in Stroe. Uitvalswegen (zoals de A1 en A30) zijn op enkele minuten afstand bereikbaar. Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Putten en Voorthuizen liggen tevens op goede rijafstand.

Indeling:
Entree middels overheaddeur of loopdeuren. Er is zowel een trapopgang als extra stijgpunt aanwezig voor het verplaatsen van goederen naar de verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er stopcontacten door de gehele bedrijfsruimte heen. Op de verdieping bevindt zich de toilet en een wasbak. Maatwerk afbouw is in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 169 m² BVO
Verdieping: 164 m² BVO

Voorzieningen:
De huurprijs is inclusief basis afbouw. De unit wordt door verhuurder basis afgebouwd met elektrische installatie, verlichting en een toilet op de verdieping. Extra afbouwwensen zijn bespreekbaar en worden verdisconteerd in de huurprijs.

Bestemming:
Enkelbestemming ‘Bedrijf – 2’, bestemd voor bedrijven onder de categorieën A en B1 en voor ‘specifieke vorm van detailhandel – webwinkel A (bijlagen met type bedrijven zijn op te vragen via de makelaar).

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Servicekosten:
Door verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd:
- Brandpreventie
- Keuring overheaddeur en installaties
- Gevels/glasbewassing
- Terreinonderhoud
Verhuurder zal voor bovenstaande diensten € 75,- p/m aan servicekosten in rekening brengen bij huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›69 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 333 m2Totaal oppervlakte: 333 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's
Plattegrond