VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Dortmundstraat 6D bedrijfsruimte in DEVENTER
Een schitterend gelegen bedrijfsunit welke volledig wordt afgebouwd met bedrijfsruimte op de begane grond en een volledig afgebouwde kantoorruimte op de verdieping. Kenmerkend voor project ‘De Kade’ is de goede bereikbaarheid, de prachtige zichtlocatie en drie eigen parkeerplaatsen per bedrijfsunit voor de deur. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 170 m² (BVO en verdeeld over twee bouwlagen). De binnen foto’s welke bij dit object worden gepresenteerd, zijn van een andere bedrijfsunit en geven een indicatie van het afbouwpakket welke in april 2023 wordt gerealiseerd. Deze foto's worden gebruikt om een beeld te geven hoe deze bedrijfsunit (6D) afgebouwd gaat worden.

Ligging:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd tussen twee gerenommeerde autobedrijven, op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling. Bedrijventerrein ‘Kloosterlanden’ is gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A1.

Indeling:
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Onder de trap bevindt zich een toilet en trapkast. Trapopgang naar de eerste verdieping. De eerste verdieping wordt volledig afgebouwd als kantoorruimte incl. pantry.

Vloeroppervlakte:
Begane grond ca. 85 m² BVO welke wordt afgebouwd als bedrijfsruimte.
Eerste verdieping ca. 85 m² BVO welke geheel wordt afgebouwd als kantoorruimte.

Voorzieningen:
Begane grond: elektrische installatie, verlichting, toilet met wastafel en extra wastafel in de bedrijfsruimte. Verdieping: Kantoorruimte, split airco unit (t.b.v. verwarming en koeling), afgewerkte wanden, systeemplafond, LED-verlichting, data/elektra en keukenblok met wastafel, boiler en koelkast. Opslagruimte achter het kantoor met verlichting en wandcontactdozen. De bedrijfsunit wordt opgeleverd, zoals bijgaande foto's, excl. laminaatvloer, schilderwerken en een andere pantry.

Algemeen:
Naar verwachting wordt het project februari 2023 opgeleverd.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›1.250 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 170 m2Totaal oppervlakte: 170 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 19 Foto's
Plattegrond
Video