Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Energieweg 42 kantoorruimte in BARNEVELD
Wij bieden u aan een prachtige kantoorverdieping op de tweede etage met raampartijen en zicht rondom. Deelhuur vanaf 75 m² tot volledige huur van de verdieping (350 m²) is bespreekbaar.
Deze zelfstandige kantoorverdieping vindt u op de tweede verdieping van een kantoorgebouw. Het gebouw (met liftinstallatie) is gelegen op een goede zichtlocatie op bedrijventerrein De Harselaar.
Een groot voordeel van deze kantoorruimte is dat er eind 2018 een glasvezelverbinding aangelegd zal worden. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar achter het complex. Renovatie/restyle van de binnenzijde is bespreekbaar.

LIGGING: Gelegen op bedrijventerrein De Harselaar, nabij op- en afritten van de snelwegen A1 en A30.

INDELING: Centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie. De kantoorruimte is gesitueerd op de tweede etage: toiletgroep, pantry en 3 afzonderlijke kantoorruimten.

VOORZIENINGEN: De kantoorruimten zijn voorzien van:
- Centrale verwarming
- Systeemplafonds
- Vloerbedekking
- Kabelgoten
- Verlichtingsarmaturen
- Toiletgroep en pantry
In het gebouw is een liftinstallatie aanwezig. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›55 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 350 m2Totaal oppervlakte: 350 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 18 Foto's
Plattegrond
360 °
Video