Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Energieweg 48-50 bedrijfsruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: TRANSFORMATIE VAN KANTOORRUIMTE IS ACTUEEL! Wij bieden u deze kantoorunit aan welke gezien de huidige situatie en bestemming uitstekend in te zetten is als opslagruimte, assemblage- en/of productieruimte. Het bedrijfsgebouw heeft een vloeroppervlakte van ca. 412 m², verdeeld over 3 etages. Deelhuur (vanaf 128 m²) of een korte huurperiode is bespreekbaar. Het pand is zeer centraal in Nederland gelegen, direct bij de op- en afritten van de A-1 en de A-30.

LIGGING: Gelegen op industrieterrein "De Harselaar. Goede zichtlocatie. Nabij op- en afritten van de A-1 en A-30.

VLOEROPPERVLAKTE: De begane grond is ca. 128 m². De 1e verdieping is ca. 142 m². De 2e verdieping is ca. 142 m². Totaal: ca. 412 m². Deelhuur (vanaf 128 m²) is bespreekbaar.

VOORZIENINGEN: Verlichting, toiletten, centrale verwarming, wandcontactdozen.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›50 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 412 m2Totaal oppervlakte: 412 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's