Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Essenerweg 44 winkelruimte in KOOTWIJKERBROEK
Nabij het dorpscentrum van Kootwijkerbroek treft u dit royale en multifunctionele bedrijfspand aan. De vloeroppervlakte bedraagt 185 m² en voor het pand is een buitenterrein van maar liefst ca. 700 m² aanwezig met ruime parkeergelegenheid. Een ideaal pand, eventueel geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld kinderdagopvang, welzijnsinstellingen, sportvoorzieningen, (para)medische doeleinden, kapper, schoonheidssalon, nagelstudio, etc.

LIGGING
Het pand heeft een gedeelde inrit en ligt iets van de doorgaande weg af, nabij het dorpscentrum van Kootwijkerbroek. Diverse voorzieningen zijn op korte (loop)afstand gelegen. Gelegen op ca. 10 autominuten van de snelwegen A1 (Amsterdam-Hengelo) en A30 (Barneveld-Ede).

INDELING
Entree middels dubbele deur, grote ruimte met links- en rechtsachter twee aparte ruimtes, beide toegankelijk door een open toog. Ook is het pand aan de linkerzijde te betreden middels een deur. In de gang is een keukenblokje met spoelbak aanwezig en toegang tot een kantoorruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime opslag/berging.

VLOEROPPERVLAKTE
De nette vloeroppervlakte bedraagt 185 m².

VOORZIENINGEN
• Systeemplafonds met tl-verlichting
• 2 grote ramen aan de voorzijde
• Toilet
• Pantry met keukenblok
• Bijna geheel voorzien van vloerverwarming

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.250 per maand
Winkeloppervlakte: 185 m2Totaal oppervlakte: 185 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond