verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Gildeweg 22 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Op zoek naar een bedrijfshal met net kantoor en veel buitenruimte? Dan is dit object met een ruim voor- en achterterrein zeker interessant voor u!
Wij bieden u te huur aan: een bedrijfshal van ca. 540 m², met een zeer ruim voor- en achterterrein. Ideaal voor bijvoorbeeld opslag! Perceeloppervlakte van maar liefst ruim 1.900 m².

Ligging:
Royaal gelegen op industrieterrein De Harselaar, op korte afstand van de op- en afritten van de A1. Zeer goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Het bedrijfspand (32x20 m.) bestaat op de begane grond uit een bedrijfshal, 2 ruime kantoren, kantine met keukenblok, toiletruimte (met voorportaal en urinoir) en c.v.-ruimte.
Op de verdieping bevindt zich een verouderd kantoor en is veel bergruimte aanwezig.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfshal: 540 m²
Kantoren: b.g. 100 m²
Kantine: 20 m²
Bouwjaar: 1972

Voorzieningen:
Het bedrijfspand is voorzien van twee overheaddeuren, aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. Vrije hoogte varieert van 4 tot 7 meter. Kantoren zijn voorzien van airco’s.

Bestemming:
het bedrijfspand heeft de bestemming bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2.

Huurperiode: in overleg
Aanvaarding: in overleg
Huurbetaling: per maand/kwartaal vooruit.
Huurprijsaanpassing: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandelijks-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
+ Lees meer ›32.500 per jaar
Bedrijfsoppervlakte: 540 m2Kantooroppervlakte: 100 m2Totaal oppervlakte: 640 m2Bouwjaar: 1972


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's