VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Koningsbergenweg 12-16 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Twee splinternieuwe bedrijfsunits van elk ca. 300 m² (verdeeld over 2 bouwlagen). Afzonderlijk of gezamenlijk te huur. Vrije hoogte maar liefst 8,1 meter (deels). Bij elke unit horen 3 eigen parkeerplaatsen, waarvan 2 direct voor het gebouw. De units zijn goed bereikbaar en gesitueerd op bedrijventerrein Harselaar-Zuid in Barneveld. Door de perfecte ontsluiting op de A1 en A30 een zeer geschikte locatie!

LIGGING
Gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid. Dit bedrijventerrein huisvest diverse grote bedrijven en is zeer goed ontsloten op de snelwegen A1 en A30.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 200 m² Verdieping: 100 m²
Vrije hoogte onder verdiepingsvloer: 4,6 meter
Vrije hoogte achter verdiepingsvloer: 8,1 meter

VOORZIENINGEN
Oplevering standaard met: Elektrisch bedienbare overheaddeur (4,3 x 4,4 meter), toilet, wasbak met warm en koud water, elektrische installatie en verlichting, leidingen voor vloerverarming (incl. verdelers en excl. Installatie) en aansluiting glasvezelcollectief. Verder afbouw zoals een kantoor/kantine op de verdieping is bespreekbaar, welke in de huurprijs wordt verdisconteerd.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven in categorie 3.1 tot 3.2.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›65 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 600 m2Totaal oppervlakte: 600 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 7 Foto's
Plattegrond