VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Mercuriusweg 5 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Centraal op de Harselaar gelegen bedrijfsgebouw met 575 m² bedrijfsruimte en ca. 100 m² kantoorruimte (twee bouwlagen). Het gebouw beschikt over een ruim voorterrein, een afgesloten achterterrein en overheaddeuren aan voor- en achterzijde.

Ligging:
Logistiek uitstekend gelegen nabij de op- en afritten van de A1 en A30 en in het midden van Nederland.

Indeling:
Entrée met balie/kantoorruimte, toegang tot bedrijfsruimte met trapopgang naar verdieping met twee kantoorkamers (waarvan één in gebruik als kantine met keukenblok). De bedrijfsruimte is voorzien van een afgesloten ruimte met meterkast en toilet, separate werkplaats/magazijnruimte met trapopgang naar bergzolder. De overheaddeur aan de achterzijde geeft toegang tot klein buitenterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Vloeroppervlakte:
Kantoorruimte begane grond ca. 50 m²
Kantoorruimte verdieping ca. 50 m²
Bedrijfsruimte ca. 575 m²

Voorzieningen:
Nette kantoorruimte met centrale verwarming. Bedrijfsruimte met toilet, twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, elektrische installatie en verlichting. De zwenkkraan en kraanbaan zijn ter overname.

Algemeen:
Bouwjaar omstreeks 1980.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijf van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2.

Huurperiode:
5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidssteling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›35.000 PER_JAAR
Bedrijfsoppervlakte: 575 m2Kantooroppervlakte: 100 m2Totaal oppervlakte: 675 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond