VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Middelerf 16 bedrijfsruimte in Ermelo
Bedrijfsunit van 186 m² (BVO begane grond en gedeeltelijke verdieping) met eigen, eventueel afsluitbaar buitenterrein, op goede locatie en met 3 eigen parkeerplaatsen!

DEELHUUR BESPREEKBAAR!

Deze bedrijfsunit bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw (in aanbouw) welke is gesitueerd op een goed bereikbare (hoek)locatie. Kenmerkend is de architectuur, goede bereikbaarheid en ontsluiting.

LIGGING
Het bedrijfsverzamelgebouw waarin de unit is gelegen heeft een perfecte ligging op bedrijventerrein Veldzicht-Noord, nabij de op- en afritten van de snelweg A28.

INDELING
Entree middels overheaddeur of loopdeur aan de voorzijde, tevens is er een overheaddeur aan de zijzijde. Trapopgang naar de eerste verdieping.
Het buitenterrein aan de zijzijde behoort geheel toe aan de bedrijfsunit.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 137 m² BVO
Eerste verdieping: 49 m² BVO

VOORZIENINGEN
De unit wordt door verhuurder basis afgebouwd met elektrische installatie, verlichting, toilet en pantry. Bij de unit horen drie eigen parkeerplaatsen en de unit beschikt over twee elektrisch bedienbare overheaddeuren.

BESTEMMING
Enkelbestemming bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.500 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 186 m2Totaal oppervlakte: 186 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's
Plattegrond