verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Parmentierstraat 2A kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Zeer hoogwaardige, zelfstandige KANTOORRUIMTE (turn key en voorzien van interieur) van circa 236 m². Gesitueerd op de 1e etage van een kantoorvilla inclusief eigen parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw heeft een bijzondere architectuur en is voorzien van o.a. airconditioning, screens en werkplekken. De kantoorruimte is op een prominente locatie gelegen op bedrijventerrein "De Briellaerd" nabij de op- en afritten van de A-30.

LIGGING: Gelegen op kleinschalig "kantorenpark" De Briellaerd. Nabij het centrum en centrale voorzieningen gelegen. Nabij de op- en afritten van de autosnelweg A-30 met directe verbinding op A-12 en A-1. Ca. 6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

INDELING: Centrale entree met trapopgang naar de 1e verdieping, toegang via intercom.
Entree op de 1e verdieping, luxe toiletgroep, archiefruimte, pantry met keukenblok voorzien van koelkast en vaatwasser, spreekkamer, kantoorkamer, fraaie kantoortuin met veel lichtinval voorzien van 8 vaste werkplekken.

VLOEROPPERVLAKTE: Totaal circa 236 m².

VOORZIENINGEN: De kantoorruimte is voorzien van centrale verwarming, kabelgoten met wandcontactdozen, airconditioning, luchtbehandeling, vloerbedekking, pantry en screens (automatisch) aan de buitenzijde. Inclusief interieur (bureaus/kasten). De kantoorruimte is apart afsluitbaar en is voorzien van eigen alarmbeveiliging.

ALGEMEEN: Ca. 6 parkeerplaatsen op eigen terrein en overdag voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De resterende kantoorruimte in het gebouw is in gebruik bij MPL Alarm & Communicatie Centrale.

HUURPERIODE: Huurtermijnen van telkens 1 jaar.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 236 m2Totaal oppervlakte: 236 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's