VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 15E bedrijfsruimte in Nijkerk
Op deze prachtige locatie, dichtbij de snelweg A28, is deze compleet afgebouwde bedrijfsunit gesitueerd. De bedrijfsunit beschikt over een luxe keuken, twee toiletten, spreekkamer en een ruime kantine-/kantoorruimte. Kenmerken van de bedrijfsunit zijn : hoge isolatiewaarden en snelle glasvezelverbinding. Daarnaast bevinden het BP tankstation, carwash en de Mc Donalds zich op nog geen 300 meter afstand! Met ruime buitenruimte en maar liefst 3 parkeerplaatsen voor de deur is dit de bedrijfsunit die u zoekt!

Ligging
Bedrijventerrein Arkervaart is gelegen pal langs de snelweg A28 (Utrecht – Groningen). De bedrijfsunit ligt op steenworpafstand van de op- en afrit 9, parallel aan de Berencamperweg. Een perfecte zichtlocatie langs een drukke, doorgaande weg.

Indeling
Toegang middels overheaddeur en separate loopdeur. Onder de trap bevinden zich twee toiletten. Net afgewerkte bedrijfsruimte met afsluitbaar magazijn op de begane grond. Trapopgang naar de eerste verdieping. Voorzien van een volledige verdiepingsvloer. Hier komt u terecht in de ruime kantoor- /kantineruimte, welke is voorzien van een keuken. Aan de achterzijde van de verdieping bevinden zich twee ruimtes, waaronder de spreekkamer, welke zijn afgescheiden door middel van glazen wanden.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 97 m² BVO
Eerste verdieping: 97 m² BVO

Voorzieningen
• Monolithisch afgewerkte begane grondvloer, belastbaar tot 1250 kg/m².
• Volledig geïsoleerd.
• Voorzien van warmtepompinstallatie vloerverwarming.
• Meterkast met basis elektrische installatie en verlichting.
• Elektrisch bedienbare overheaddeur en een separate loopdeur.
• 3 eigen parkeerplaatsen.

De bedrijfsunit is deels door huurder afgebouwd met o.a. alarminstallatie, airco-unit, meubilair en keuken. Diverse zaken zijn ter overname.

Bestemming
Bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.2

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.350 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 194 m2Totaal oppervlakte: 194 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 23 Foto's
Plattegrond