VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 15U bedrijfsruimte in Nijkerk
Op een prachtige locatie, dichtbij de snelweg A28, vindt u deze bedrijfsunit in een bijzonder bedrijfsverzamelgebouw. De oppervlakte bedraagt 90 m² op de begane grond en 45 m² op de verdieping. Bij de unit horen 3 eigen parkeerplaatsen.
Kenmerken: gasloos, hoge isolatiewaarden, snelle glasvezelverbinding, royaal buitenterrein met brede rijpaden, veel parkeergelegenheid, gave architectuur en op steenworp afstand van BP tankstation, carwash en de Mc Donalds. Wat wilt u nog meer?

LIGGING
Deze unit is gelegen in een van de twee splinternieuwe bedrijfsverzamelgebouwen welke zijn gevestigd op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Begane grond (BVO): 90 m².
Eerste verdieping (BVO): 45 m².
3 parkeerplaatsen.

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van glasvezel, elektrische radiatoren op de verdieping, standaard elektrische installatie, elektrisch bedienbare overheaddeuren, verlichting, toilet en pantry. Op verzoek van huurder kan de bedrijfsunit verder worden afgebouwd.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
Deze bedrijfsunit is per augustus 2021 beschikbaar.
+ Lees meer ›975 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 135 m2Totaal oppervlakte: 135 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's
Plattegrond