VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Smitspol 20J bedrijfsruimte in Nijkerk
Op een prachtige locatie, dicht bij de snelweg A28, bieden wij u deze prominent gelegen multifunctionele hoekunit aan met vier eigen parkeerplaatsen. Oppervlakte 112 m² (BVO) op de begane grond en tevens voorzien van volledige betonnen verdiepingsvloer met een oppervlakte van 110 m² (BVO). De unit is voorzien van twee entrees en twee overheaddeuren.

LIGGING
Deze bedrijfsunit is gelegen in een bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

INDELING
Bedrijfsruimte welke toegankelijk is middels loopdeur en overheaddeur aan de voorzijde en een loopdeur en overheaddeur aan de zijkant. Voorzien van twee trapgangen naar de eerste verdieping.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 112 m² BVO
Verdieping: ca. 110 m² BVO (i.v.m. 2 trapgaten)

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, meterkast met aansluitpunt voor water en elektra. Voorzieningen zijn tot in de meterkast gelegd. Riolering is aangesloten tot in het pand. Slangen voor vloerverwarming met verdelers zijn aanwezig. De bekabeling voor glasvezel is aangelegd.

BESTEMMING
Enkelbestemming bedrijventerrein. Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 4.2.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.500 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 222 m2Totaal oppervlakte: 222 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond