VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Stationsweg 183b kantoorruimte in BARNEVELD
Een ZELFSTANDIG en MODERN gebouw met 425 m² nieuw gerealiseerde kantoorruimte op de 1e verdieping. Dit is dé ideale locatie om uw onderneming naar een hoger level te brengen! Daarnaast zijn er 10 eigen parkeerplaatsen beschikbaar en ligt het Transferium (P+R) op nog geen 500 meter afstand.

Ligging:
Logistiek uistekend gelegen aan een doorgaande weg nabij openbaar vervoer en de op- en afritten van de A1 en A30.

Indeling:
Begane grond: Open hoofdentrée met vide en een fraaie trapopgang naar de 1e verdieping. Het gehuurde beschikt over een 2e achter entree met trapopgang en liftinstallatie. 1e verdieping: centrale hal/ontspanningsruimte met twee pantry’s o.a. met ingebouwde koelkast, vaatwasser en magnetron. Rondom de centrale ruimte liggen 6 kantoorkamers en 2 vergaderruimten (waarvan 1 in gebruik als kantoorruimte). Het gehuurde beschikt ook over 4 stilteruimten/belkamers.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 425 m²

Voorzieningen:
De kantoorruimte is luxe en hoogwaardig afgewerkt en is o.a. voorzien van scheidingswanden met stalen puien, systeemplafonds, LED verlichting, WTW-installatie, airco-units, toiletten, UTP-netwerk, liftinstallatie en pantry’s.

Algemeen:
Bouwjaar 2020

Huurperiode:
5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Servicekosten:
Door verhuurder worden de volgende diensten geleverd waarvoor servicekosten zijn verschuldigd (op basis van de werkelijke kosten): glasbewassing buitenzijde, periodieke controle en onderhoud van installaties, brandpreventie, onderhoud tuin en buitenterrein, liftkeuring en inspectie.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidssteling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 425 m2Totaal oppervlakte: 425 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 34 Foto's
Plattegrond
360 °