Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Stavorenweg (unit 3) 0ong bedrijfsruimte in BARNEVELD
Deze NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSRUIMTE (ca. 2.065 m² incl. laadput) met laaddock, een vrije hoogte van ca. 10 meter en 2 laagse kantoorunit (ca. 280 m²) is gelegen op een toplocatie, aan de rotonde Hanzeweg/Wencopperweg. Perfecte ZICHTLOCATIE dus!

De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 2.395 m² incl. laadput, waarvan ca. 280 m² kantoorruimte. Deze kantoorruimte kan nog, afhankelijk van uw wensen, aangepast worden qua afwerking en indeling.

Diverse opties voor de indeling, maatvoering en afbouw van dit bedrijfscomplex zijn bespreekbaar.


LIGGING: De goed bereikbare locatie maakt de ligging van dit object perfect. Gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar Zuid, met goede aansluiting op de snelweg A1.

INDELING: In overleg met huurder nader vast te stellen.

VLOEROPPERVLAKTE: De bedrijfsruimte incl. laadput bedraagt ca. 2.065 m². De kantoorruimte is op de begane grond en eerste verdieping bedraagt ca. 280 m². Deze kantoorruimte kan nog, afhankelijk van uw wensen, aangepast worden qua afwerking en indeling.

VOORZIENINGEN: Standaard voorzien van (standaard) elektrische installatie, verlichting, laaddock en automatische overheaddeur. Kantoorruimte met verwarming, systeemplafonds, wandafwerking, toiletgroep,.

BESTEMMING: Bedrijventerrein met de daarop van toepassing zijnde bestemmingsplanvoorschriften voor bedrijven tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

HUURPERIODE: in overleg.

HUURBETALING: per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›50 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 2065 m2Kantooroppervlakte: 280 m2Totaal oppervlakte: 2345 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond