VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Tolboomweg 5 kantoorruimte in TERSCHUUR
Hoogwaardig afgewerkt kantoor huren? Wij bieden op een mooie locatie 130m² kantoorruimte aan op de eerste verdieping en ca. 82 m² opslagruimte op de tweede verdieping. De opslagruimte op de tweede verdieping is in overleg te verbouwen naar eveneens kantoorruimte. Het pand beschikt over energielabel A++ en is voorzien van parkeerplaatsen voor de deur, kortom genoeg mogelijkheden!

Ligging
Het pand is gesitueerd op bedrijventerrein ‘De Tolboom’, op korte rij afstand van de rijkswegen A1 (Amsterdam – Hengelo) en A30 (Barneveld – Ede).

Indeling
Gezamenlijke entrée op de begane grond met trapopgang naar de eerste verdieping. De eerste verdieping beschikt over drie kantoorruimten, twee toiletten en een luxe pantry. Op de tweede verdieping is ca. 82 m² opslagruimte aanwezig. Mogelijkheid tot het realiseren van kantoorruimte op de tweede verdieping is bespreekbaar.

Vloeroppervlakte
Eerste verdieping: ca. 130 m²
Tweede verdieping: ca. 82 m²

Voorzieningen
Kantoorruimte zijn voorzien van LED-verlichting, systeemplafond, pvc vloer, radiatoren, utp-aansluitingenen een airco-unit. De raampartijen aan de voorzijde zijn voorzien van zonwering. De pantry beschikt over een koelkast, magnetron en vaatwasser. Aan de achterzijde van de verdieping is een nooduitgang aanwezig. De tweede verdieping is voorzien van een cv-installatie, radiatoren en verlichtingsarmaturen.

Servicekosten/energie
Energiekosten en servicekosten worden maandelijks in rekening gebracht middels voorschotbedragen.

Algemeen
Bouwjaar 2007 | Energielabel A++

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijven tot en met categorie 2.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›895 per maand
Kantooroppervlakte: 212 m2Totaal oppervlakte: 212 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 31 Foto's
Plattegrond
360 °
Video