VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Torenplein 37 winkelruimte in BARNEVELD
Aan de rand van het winkelcentrum op goed bereikbare locatie gelegen winkel-/praktijkruimte van 110 m² met goede parkeergelegenheid tegenover het pand. Deze ruimte biedt genoeg mogelijkheden voor welke branche dan ook. Denk hierbij aan een dagwinkel, kapsalon, beautysalon, dienstverlening, zorgpraktijk, enz.

Ligging:
Aan de rand van het centrum en tegenover parkeerterrein Torenplein gelegen. Aan de achterzijde grenzend aan het Rosarium (park).

Indeling:
Entrée, open winkel-/praktijkruimte met afgescheiden keuken en toiletruimte.

Vloeroppervlakte:
Totaal 110 m².

Voorzieningen:
De winkel-/praktijk beschikt over twee keukenblokken. Berging met cv-ketel en boiler. Inventaris ter overname bespreekbaar.

Bestemming:
Enkelbestemming Centrum bestemd voor: detailhandel, horeca (niet zijnde avondhoreca), dienstverlening, gezondheidszorg, kunst en cultuur.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›1.500 per maand
Winkeloppervlakte: 110 m2Totaal oppervlakte: 110 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 23 Foto's
Plattegrond