Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Veluweweg 22 winkelruimte in KOOTWIJKERBROEK
Aan een drukke doorgaande weg bieden wij u een royale WINKELRUIMTE (hoekpand) aan. De totale vloeroppervlakte is 391 m² verdeeld over de begane grond en de kelder. De frontbreedte (voor- en zijgevel) is ca. 25 meter en geeft dus grote en overzichtelijke presentatie-/etalagemogelijkheden. Maar liefst 7 eigen parkeerplaatsen direct voor de deur.

LIGGING: De winkelruimte is gesitueerd in het centrum van Kootwijkerbroek, aan een drukke en doorgaande weg. De winkelruimte is onderdeel van een winkelblok waarin o.a. een opticien, drogist en een gezondheidscentrum zijn gevestigd. Andere dichtbij zijnde publiekstrekkers zijn o.a. diverse modewarenhuizen waaronder Kuijt Mode, Westeneng Schoenen, een bloemist en een supermarkt.

INDELING: 2 separate entrees die toegang geven tot de royale winkelruimte. Via de brede trap komt u in de kelder. In de ruime kelder zijn 2 kleine (opslag)ruimten en een toilet aanwezig. Naast de winkelruimte is een separate opslagruimte gevestigd met tevens een vaste trap naar de kelder.

VLOEROPPERVLAKTE:
Winkelruimte b.g. en kelder: 347 m²
Separate opslagruimte b.g. en kelder: 44 m²

VOORZIENINGEN:
De winkelruimte is voorzien van diverse airco’s, mechanische ventilatie, diverse brandblussers, centrale verwarming, screens aan de buitenzijde, aparte trapafgang naar toilet met fontein, veel lichtinval vanwege de vele raampartijen op de begane grond.
In overleg is de kantoor-/opslagruimte op de begane grond te verwijderen. Dit geldt tevens voor de 2 ruimten in de kelder.
De separate opslagruimte is voorzien van een handbedienbare overheaddeur.

ALGEMEEN: Bouwjaar is 2004. Verhuurder draagt zorg voor glasbewassing (4 keer per jaar) en onderhoud van het buitenterrein waarvoor servicekosten in rekening worden gebracht. Het pand wordt ook schoongemaakt.
Ter overname:
- Verlichting
- Elektrische installatie
- Keuken
- Vlaggenmasten
- Gehele interieur

BESTEMMING: Voor het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de bijlage van deze brochure.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›75 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 391 m2Totaal oppervlakte: 391 m2Bouwjaar: 2004


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond
360 °
Video