VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Wattstraat 12 kantoorruimte in BARNEVELD
Hier heeft u alles wat nodig is om productief aan de slag te gaan in deze HOOGWAARDIG afgewerkte kantoorruimtes waar LUXE en COMFORT centraal staan. Het bedrijfsgebouw met ca. 150 m² kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein ‘De Valk’, nabij de op- en afritten van de A-1 en A-30. Er zijn 9 parkeerplaatsen beschikbaar.

Ligging:
Gelegen op kleinschalig bedrijventerrein "De Valk". Nabij het centrum en centrale voorzieningen gelegen. Centraal gelegen tussen de op- en afritten van de A-1 en A-30.

Indeling:
Begane grond: Open entrée (met mogelijkheid voor receptie), twee separate toiletruimtes, drie kantoorkamers waarvan één aan de voorzijde met deur naar een buitenruimte, keuken met o.a. magnetron, koelkast en vaatwasser.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 150 m²
1e verdieping (optioneel): kantoorkamer van 30-40 m²

Voorzieningen:
Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming (per ruimte regelbaar), nieuw ingericht met interieurkasten en handgemaakte bureaus, UTP aansluitingen, alarminstallatie en centrale afzuiging. U treft zelden een zo afgewerkt en luxe kantoorruimte als deze. Bij de kantoorruimte behoren 9 parkeerplaatsen (5 aan de voorzijde, 4 aan de zijkant).

Algemeen:
Bouwjaar 1987

Servicekosten:
De levering van de volgende diensten worden maandelijks middels servicekosten in rekening gebracht: Schoonmaak algemene ruimten en kantoorruimten, onderhoud buitenterrein, gebruik van meubilair, glasbewassing, verbruik gas/water/elektra en internet.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 150 m2Totaal oppervlakte: 150 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 31 Foto's
Plattegrond
360 °
Video