VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Wilhelminastraat 8- 10 kantoorruimte in BARNEVELD
In overleg met U (huurder) volledig te renoveren en opnieuw in te delen kantoorgebouw in hartje centrum met 5 eigen parkeerplaatsen! Industrieel, modern of klassiek, welke stijl ook bij uw bedrijf past, alle mogelijke stijlen zijn te realiseren!

Kantoorruimte van in totaal 362 m², verdeeld over drie bouwlagen. Gevestigd op perfecte zichtlocatie naast publiekstrekker Albert Heijn en direct grenzend aan het centrum van Barneveld.

LIGGING:
Gelegen in het centrum in kantorencentrum “De Barneveldse Poort” op loopafstand van het NS-station, naast o.a. de Albert Heijn. Grenzend aan de hoofdstraat van het winkelcentrum.

INDELING:
Begane grond: entree aan voor- en achterzijde met intercom. Hal met betegeld toilet en trapopgang. Toegang tot ontvangst-/kantoorruimte, 3 separate kantoorruimtes met pantry en toilet met fontein.
1e verdieping: overloop met vaste kast voor CV-opstelling, toilet met fontein, pantry, archiefruimte, 3 kantoorruimtes en een trapopgang naar de 2e verdieping.
2e verdieping: overloop met archief-/serverruimte en 3 kantoorruimtes.

VLOEROPPERVLAKTE:
Begane grond: 144 m²
1e verdieping: 133 m²
2e verdieping: 85 m²

VOORZIENINGEN:
Het kantoorgebouw is voorzien van een alarm- en c.v.-installatie. De kantoorruimtes zijn voorzien van systeemplafonds, tl-verlichting, draai-/kiepramen, lamellen, radiatoren en data-aansluitingen. Enkele kantoorruimtes zijn voorzien van airconditioning. Tevens is er veel lichtinval door diverse raampartijen.

HUURPERIODE: In overleg.
HUURBETALING: Per maand voorruit
AANVAARDING: In overleg.
HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
ZEKERHEIDSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn, met uitzondering van calamiteiten.
AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›99 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 362 m2Totaal oppervlakte: 362 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's
Plattegrond