VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Zwolleweg 6E bedrijfsruimte in BARNEVELD
Schitterend gelegen GESCHAKELD BEDRIJFSPAND MET KANTOORRUIMTE met twee overheaddeuren, een totale oppervlakte van 665 m² en een vrije hoogte van ruim 7 meter. Voorzien van 8 eigen parkeerplaatsen, nette kantoorruimten, toiletruimte en kantine. Gelegen op een perfect bereikbare locatie op het bedrijventerrein Harselaar Zuid, waar diverse toonaangevende bedrijven zijn gevestigd.

Ligging:
Zeer gunstige ligging op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar Zuid, met goede aansluitingen op de snelweg A1. Een representatieve omgeving, op dit bedrijventerrein zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest. Het pand is uitstekend bereikbaar. Met vijf autominuten bevindt u zich op de snelweg A1.

Indeling:
Begane grond: praktisch bedrijfsruimte met goede vrije hoogte toegankelijk via een loopdeur en 2 overheaddeuren (4x3,5 m), kantine met keukenblok met inbouwapparatuur, toiletruimte met urinoirs en toilet, serverruimte en afsluitbaar magazijn. Trapopgang naar: 1e Verdieping: Drie fraai afgewerkte kantoorkamers.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 665 m² waarvan ca. 570 m² bedrijfsruimte en ca. 95 m² kantoorruimte/kantine.

Huurprijs bedrijfsruimte:
€ 65,- per m²/jaar, excl. BTW en servicekosten

Huurprijs kantoorruimte:
€ 99,- per m²/jaar, excl. BTW en servicekosten

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›65 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 570 m2Kantooroppervlakte: 95 m2Totaal oppervlakte: 665 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 21 Foto's
Plattegrond