VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Anthonie Fokkerstraat 57 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Uw bedrijf in zicht!
Wij bieden u deze representatieve bedrijfsunit aan. De unit heeft een oppervlakte op de begane grond van 298 m² (BVO) en is voorzien van een halve verdiepingsvloer van 149 m² (BVO). Vrije hoogte deels 3,8 m en deels ca. 7 m. De unit is voorzien van een automatisch bedienbare overheaddeur. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Briellaerd Noord is nagenoeg geheel ontwikkeld tot een bruisend bedrijventerrein. Op één van de laatste kavels wordt momenteel een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte wordt (in geval van verhuur) voorzien van:
- Vloerverwarming
- Warmtepomp (dus gasloos!)
- Basis verlichting en elektra
- Toilet
- Automatisch bedienbare overheaddeur
In geval van verhuur is verdere afbouw door verhuurder is in overleg met huurder bespreekbaar.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›399.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 447 m2Totaal oppervlakte: 447 m2Bouwjaar: 2019


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's
Plattegrond