verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verkocht Anthonie Fokkerstraat 57C bedrijfsruimte in BARNEVELD
Uw bedrijf in zicht!
Briellaerd Noord is nagenoeg geheel ontwikkeld tot een bruisend bedrijventerrein. Op één van de laatste kavels wordt momenteel een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. De oplevering is medio 2019!
Wij bieden u deze representatieve bedrijfsunit aan. De unit heeft een oppervlakte op de begane grond van 123 m² (BVO) en is voorzien van een halve verdiepingsvloer van 61 m² (BVO). De unit is wordt van een automatisch bedienbare overheaddeur. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

VOORZIENINGEN
De unit wordt casco opgeleverd, inclusief water- en elektrameter. De betonvloeren zijn op de begane grond worden monoliet afgewerkt en op de 1e verdieping met een cementdekvloer. Leidingen t.b.v. vloerverwarming zijn optioneel. De overheaddeur is automatisch bedienbaar.

BIJZONDERHEDEN
Koper is verplicht om aangesloten te worden en te blijven van de Stichting Veiligheid en Beheer bedrijventerreinen Barneveld en zal deze verplichting bij doorverkoop door middel van een kettingbeding opleggen.
+ Lees meer ›189.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 184 m2Totaal oppervlakte: 184 m2Bouwjaar: 2019


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's
Plattegrond