Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Compagnieweg 7 kantoorruimte in BARNEVELD
Multifunctioneel bedrijfscomplex met verschillende mogelijkheden, bestaande uit twee geschakelde bedrijfsgebouwen gelegen op een HOEK-LOCATIE. Circa 25 parkeerplaatsen op eigen terrein. De kantoorruimten beschikken over een functioneel opleveringsniveau en indeling. Ter plaatse van de tweede verdieping bevindt zich een ruim dakterras. De bereikbaarheid van het bedrijfscomplex is optimaal te noemen door de ligging nabij de op- en afritten van de A1. Tevens bevindt zich het treinstations Barneveld-Noord op loopafstand.

LIGGING
Het bedrijfspand is gesitueerd op Bedrijventerrein Harselaar-Oost. . De bereikbaarheid van het bedrijfscomplex is optimaal te noemen door de ligging nabij de op- en afritten van de A1. Tevens bevindt zich het treinstations Barneveld-Noord op loopafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
Energieweg 60-62 Compagnieweg 5-7
BG: kantoorruimte: ca. 240 m² BG: kantoorruimte: ca. 220 m²
BG: bedrijfsruimte: ca. 175 m² BG: bedrijfsruimte: ca. 245 m²
1e verd. kantoorruimte: ca. 240 m² 1e verd. kantoorruimte: ca. 225 m²
2e verd. kantoorruimte: ca. 255 m² 2e verd. kantoorruimte: ca. 370 m² (incl. dakterras)

OPLEVERINGSNIVEAU
Kantoorruimte: Representatieve entrees, systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, kabelgoten met aansluitingen voor elektra en dataaansluitpunten, Airconditioning (gedeeltelijk), midden CV ketels en paneelradiatoren, Draai-//kiepramen (aluminium kozijnen voorzien van zonwering aan de binnenzijde, liftinstallatie per gebouw, pantry (per bouwlaag), toiletgroepen- / heren (per bouwlaag), dakterras.
Bedrijfsruimte: Verlichtingsarmaturen, overheaddeur, verwarming via gaskachel, vrije hoogte ca. 6, 25 meter.

ALGEMEEN
Bouwjaar is 1997 (bron: BAG-Viewer)
Dakbedekking (bovenlaag) is in 2018 vervangen.
Ter plaatse van Energieweg 60-62 is de bedrijfsruimte ingericht als kantoor-/kantine, welke op eenvoudige wijze aangepast kan worden, mede door het aanbrengen van overheaddeuren (zie impressietekeningen).

KADASTRALE AANDUIDING
Gemeente Voorthuizen, sectie G, nummer 4572 (gedeeltelijk), perceelgrootte ca. 1.650 m² (geschat). De exacte meting van het kadastraal dient te worden uitgevoerd door het Kadaster.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huur: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Verkoop: 10 % van de koopsom.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
Notariskeuze: door koper te bepalen.
Verkoop/verhuur condities/-voorwaarden
Aanvaarding in overleg. Het object is gedeeltelijk verhuurd ter plaatse van de begane grond (ca. 175 m²), deze gegevens zijn op te vragen bij ons kantoor.
+ Lees meer ›1.250.000 k.k.
Kantooroppervlakte: 1550 m2Totaal oppervlakte: 1550 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 31 Foto's
Plattegrond