VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Dortmundstraat 6A bedrijfsruimte in DEVENTER
Te koop of te huur! Ontdek deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen in deze bedrijfsunit, perfect gesitueerd in de kopgevel van het representatief bedrijfsverzamelgebouw Dortmundstraat 6 te Deventer. Met een oppervlakte van circa 89 m² op zowel de begane grond als de verdieping, biedt deze ruimte mogelijkheden voor een combinatie tussen bedrijfs- en kantoorruimte. Daarnaast beschikt de unit over een overheaddeur, verdiepingsvloer en heeft u de beschikking tot drie eigen parkeerplaatsen!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd tussen twee gerenommeerde autobedrijven, op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling. Bedrijventerrein ‘Kloosterlanden’ is gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A1.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Vloeroppervlakte
Begane grond ca. 89 m² BVO | Eerste verdieping ca. 89 m² BVO

Voorzieningen
- Overheaddeur
- Betonnen verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen
- Groepenkast
- Elektrisch bedienbare overheaddeur

Algemeen
Bouwjaar 2021

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities
HUUR: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
KOOP: De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›235.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 178 m2Totaal oppervlakte: 178 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's
Plattegrond
Video