VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Dortmundstraat 6B bedrijfsruimte in DEVENTER
Schitterend gelegen bedrijfsunit gesitueerd in de kopgevel van het fraaie nieuwbouwproject ‘De Kade’. Kenmerkend voor dit gebouw is de goede bereikbaarheid, de prachtige zichtlocatie en drie eigen parkeerplaatsen voor de deur. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 178 m² (BVO en verdeeld over twee verdiepingen) en beschikt over een betonnen verdiepingsvloer die naar wens is in te delen.

In aanvulling op de basis opleverstaat (zoals omschreven in de technische omschrijving van de verkoopbrochure) wordt deze bedrijfsunit voorzien van loze slangen ten behoeve van vloerverwarming.

Door de zeer aansprekende en bijzondere architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, verzekert u zich van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein 'Kloosterlanden' en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf. Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw.

Indeling:
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Vloeroppervlakte:
Begane grond ca. 89 m² BVO
Eerste verdieping ca. 89 m² BVO

Voorzieningen:
- Overheaddeur
- Betonnen verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen

Algemeen:
Naar verwachting wordt het project begin Q4 dit jaar opgeleverd.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
+ Lees meer ›249.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 178 m2Totaal oppervlakte: 178 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's