Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Elspeterweg 65E kantoorruimte in UDDEL
Uniek aanbod! Een nieuw en afgebouwd ”gasloos” kantoorgebouw met een eigentijdse architectuur. Met ca. 180 m² kantoorruimte op de begane grond, een werkplaats/garage van ca. 60 m² en ca. 195 m² kantoorruimte op de verdieping kunt u met dit gebouw zeker uit de voeten.

Een unieke combinatie van zeer hoogwaardige afweking, oog voor duurzaamheid, een industrieel karakter en een inspirerende, landelijke locatie. Dat werkt!

Dit nieuw gebouwde vrijstaand kantoorgebouw is zeer hoogwaardig afgewerkt en écht van alle gemakken en luxe voorzien. De combinatie van metaal en hout aan de buitenzijde zorgt voor een warme uitstraling, maar hierdoor springt het pand ook goed in het oog vanaf de doorgaande weg. Het industriële karakter is doorgetrokken in het interieur. Hier kunt u ondernemen in een inspirerende sfeer! Rondom het gebouw ligt een fraaie tuin en een bestraat buitenterrein met acht eigen parkeerplaatsen en een fietsenstalling. In de tuin is een beregeningsinstallatie rondom aanwezig met regenwaterafvoer middels infiltratiekratten en een wadi.

LIGGING: Het pand vindt u in de entree van een bedrijventerrein in ontwikkeling. Dit bedrijventerrein biedt ruimte aan diverse bedrijven en zzp’ers. Binnen enkele jaren breidt dit terrein uit. Het voordeel van dit pand is de ligging langs de doorgaande weg van Uddel naar Elspeet, waardoor het voor bezoekers niet te missen is. Het gebouw is uitstekend bereikbaar via de A1 bij Kootwijk en via de A28 bij Nunspeet en Harderwijk.

INDELING EN VLOEROPPERVLAKTE: De begane grond bestaat uit twee kantoren i.c.m. met een werkplaats/garage. De werkplaats is bereikbaar middels een automatisch bedienbare overheaddeur. Middels de voordeur (met elektrisch slot) komt u in de centrale hal. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de twee kantoren en twee toiletten op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn ook twee kantoorruimten aanwezig, evenals twee toiletten.
Kantoorruimte begane grond: ca. 180 m²
Werkplaats/garage: ca. 60 m²
Kantoorruimte verdieping: ca. 195 m²

VOORZIENINGEN:
Dat dit kantoor écht van alle gemakken en luxe voorzien is, blijkt wel uit alle aanwezige voorzieningen:
• Klimaatbeheersing per ruimte (verwarming/koeling) via energiezuinig VRF Systeem (Lucht/Lucht Warmtepomp)
• Led-verlichting
• Krachtstroom (in werkplaats)
• Glasvezel (contract KPN reeds aangevraagd)
• Brandblusinstallaties
• Systeemplafonds
• Patchkast en diverse UTP aansluitingen
• Aansluitingen voor pantry’s
• Buitenverlichting via In-lite systeem
• Alarminstallatie
Dit kantoor heeft energielabel A!
+ Lees meer ›749.000 v.o.n.
Kantooroppervlakte: 435 m2Totaal oppervlakte: 435 m2Bouwjaar: 2019


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 27 Foto's
Plattegrond
360 °
Video