Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Elspeterweg 71A 5 bedrijfsruimte in UDDEL
Instapklaar voor koop of huur! Deze bedrijfsunit is direct gebruiksklaar dit mede dankzij de afwerking op de begane grond en de verdieping. Toilet, pantry, systeemplafond, afwerking wanden en 3 eigen parkeerplaatsen zijn dé kenmerken van deze bedrijfsunit. Daarnaast zijn de op- en afritten van de snelweg A1 en A28 goed te bereiken.

Ligging
Het nieuwbouwproject is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Elspeterweg te Uddel. Daarnaast rijdt u binnen 15 minuten van en naar de op- en afritten van A1 (afrit 18 Kootwijk) en de A28 (afrit 14 Elspeet).

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Onder de trapopgang bevindt zich de toilet. Trapopgang naar de bedrijfs- en kantoorruimte op de verdieping, welke gescheiden worden middels isolerende wanden. Kantoorruimte is incl. pantry.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 94 m² BVO
Verdieping: ca. 94 m² BVO

Voorzieningen
- Meterkast
- Verlichting in de gehele bedrijfsunit
- Toilet met fonteintje
- Ruimten op de 1e verdieping worden afgescheiden middels geïsoleerde wanden
- Systeemplafond
- Pantry
- Sparing in de verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen

Algemeen
Bouwjaar 2023

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, Bedrijf tot en met categorie 3.2

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huur: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
Koop: De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte: 188 m2Totaal oppervlakte: 188 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Video