VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Galileilaan 23 kantoorruimte in EDE
In dit moderne kantoorgebouw bieden wij 400 m² hoogwaardige turn-key kantoorruimte aan. De kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond en beschikt over een eigen receptie, 7 kantoorruimten en een magazijnruimte. Centraal en op goede stand gelegen nabij de op- en afritten van de A12 en A30. Met deze hoogwaardige uitstraling en de goede zichtlocatie is dit hét kantoorpand voor uw onderneming!

Ligging:
Het kantoorgebouw is gelegen direct nabij de op- en afritten van de A12 en A30. Het gebouw bevindt zich op het bedrijventerrein ‘Heestereng’ te Ede.

Indeling:
Via de hoofdentrée (met tochtsluis) komt u in de centrale hal met balie en zithoek. De aanwezige receptie/balie behoort bij de kantoorruimte op de begane grond. Middels een toegangsdeur komt u in de centrale gang terecht. Aan de buitenzijde van deze gang bevinden zich de kantoor- en vergaderruimten alsmede een magazijnruimte. Aan de binnenzijde bevinden zich de garderobe, toiletgroep, miva toilet, werkkast, een pantry (incl. vaatwasser, koelkast en magnetron) en de repro ruimte.

Vloeroppervlakte:
Totale vloeroppervlakte begane grond bedraagt (incl. aandeel algemene zone) ca. 400 m².

Voorzieningen:
Het kantoorgebouw beschikt over klimaatbeheersing middels een VRF-systeem (verwarming en koeling via een luchtsysteem). De kantoorruimte is voorzien van een toiletgroep, pantry, UTP- aansluitingen, systeemplafonds, LED-verlichting, alarminstallatie, brandhaspels en te openen ramen.

Algemeen:
Bouwjaar 2011.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijven – 2, categorie 2 -3.1.

Huurperiode:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpasssing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Kantooroppervlakte: 400 m2Totaal oppervlakte: 400 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 40 Foto's
Plattegrond
360 °
Video