Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Gildeweg 15en 15A* kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Op bedrijventerrein "De Harselaar" gelegen vrijstaand BEDRIJFSGEBOUW met ca. 450 m² kantoor-/ praktijkruimte verdeeld over 2 bouwlagen (begane grond en 1e verdieping). Op de 2e verdieping vindt u een riant PENTHOUSE met dakterras waardoor een combinatie van woon/werk ideaal is. Ook kan het penthouse bij het kantoorgedeelte betrokken worden en bijvoorbeeld fungeren als luxe vergader- of lunchruimte. Op het buitenterrein kan een royale parkeervoorziening worden gerealiseerd voor ca. 15 auto's. Totale perceelgrootte van 768 m².

INDELING: Begane grond: Centrale entree en toegang naar grote kantoorruimten met 2 spreekkamers / archiefruimten, doorgang naar hal met trapopgang, liftinstallatie, zijentree. Vanuit de hal toegang naar 2 kantoorruimten, waarvan er 1 voorzien is van een grote spreekkamer/archiefruimte. Toiletgroep en pantry zijn eveneens vanuit de hal te bereiken. Tevens is er een garage aanwezig. De begane grond is op dit moment in gebruik als kinderdagverblijf. In overleg met verhuurder is het mogelijk om er 3 grote kantoorruimten te realiseren.
1e verdieping: Overloop, trapopgang, liftinstallatie, toiletgroep en 3 diverse kantoorruimten, elk voorzien van 2 aparte spreekkamers/archiefruimten. Vanuit de kantoorruimte aan de voorzijde van het pand is er toegang naar het dakterras en de brandtrap.
2e verdieping/bovenwoning: entree, liftinstallatie, gang, meterkast, 3 slaapkamers, woonkamer, badkamer, keuken, overdekt terras en daktuin.

VLOEROPPERVLAKTE: De vloeroppervlakten bedragen:
De begane grond ca. 230 m², 1e verdieping ca. 220 m² en het woonoppervlakte van de woning op de 2e verdieping is ca. 130 m² met een dakterras van ca. 70 m².

VOORZIENINGEN: Het pand is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie. Geheel c.v. in combinatie met vloerverwarming. Het kantoorpand is voorzien van systeemplafond en geheel plavuizenvloer, liftinstallatie, brandmeldinstallatie, noodverlichting, brandhaspels, rookmelders en mechanische afzuiging.
Het pand is rondom voorzien van veel raampartijen waardoor er veel lichtinval aanwezig is. De pantry op de begane grond is voorzien van o.a. wasbak, magnetron/oven en koelkast. Het voorterrein kan geheel worden bestraat als parkeerterrein voor ca. 15 auto's.
Het pand is rolstoelvriendelijk vanwege extra brede deuren en een liftinstallatie, waardoor het behalve als kantoor ook ideaal is om in te zetten voor bijvoorbeeld kinderopvang, revalidatiecentrum, fysiotherapie of fitnessruimte, met de mogelijkheid tot bewoning van het penthouse.

ALGEMEEN: Het pand is omstreeks 1994 gebouwd. Het gebouw is voorzien van plat dak met kunststof dakbedekking, betonnen vloeren, hard houten kozijnen en draai-kiepramen (geheel voorzien van isolerende beglazing).

BESTEMMING: Volgens het bestemmingsplan "Harselaar-Oost" geldt ten aanzien van het getaxeerde de bestemming BEDRIJVENTERREIN.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›695.000 k.k.
Kantooroppervlakte: 450 m2Totaal oppervlakte: 450 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 35 Foto's