Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Hoevelakenseweg 198 0ong in TERSCHUUR
OMSCHRIJVING: U WILT UW BEDRIJF IN EEN LANDELIJKE OMGEVING VESTIGEN? GRIJP DAN NU UW KANS!
U wordt aangeboden een BOUWKAVEL van 7.275 m² voor de bouw van een BEDRIJFSGEBOUW met een bouwvlak van ca. 2.150 m². Er is reeds een bouwvergunning verleend. Uiteraard is de realisatie van een gebouw naar eigen wensen (qua indeling en architectuur) mogelijk.

LIGGING: Het object is gesitueerd aan de doorgaande weg tussen Terschuur en Hoevelaken op korte afstand van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Hengelo) en A30 (Barneveld-Ede).

BESTEMMING: De kavel heeft een totale oppervlakte van ca. 7.275 m² waarvan ca. 4.500 m² is bestemd als BEDRIJF en een klein gedeelte als GROEN. Het resterende deel van de kavel heeft de bestemming AGRARISCH.
Het gedeelte bestemd als BEDRIJF heeft een bouwvlak van ca. 2.150 m² waarbinnen gebouwd mag worden. De maximum bouwhoogte bedraagt 10 meter, de maximum goothoogte bedraagt 6 meter.

ALGEMEEN: De bouwkavel wordt “kosten koper” verkocht. Dit betekent dat de notaris- en kadasterkosten voor rekening van koper komen. Over de koopsom is tevens BTW verschuldigd. Levering met omzetbelasting en vrijstelling van overdrachtsbelasting is in principe mogelijk. Kosten voor bouwrijp maken en realisatie van aansluitingen zijn voor rekening van koper.

AANVAARDING: In overleg.

BIJZONDERHEDEN:
- Een aangrenzend verhuurd bedrijfspand is erbij te koop. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
- Er is meer agrarisch grond erbij te koop.
+ Lees meer ›759.000 k.k.


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's
Plattegrond
360 °
Video