Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Kazemat 2 kantoorruimte in VEENENDAAL
Dit hoogwaardige, luxe en met interieurbouw afgewerkte kantoorpand is beschikbaar voor huur of koop! Een echte zichtlocatie en uitstekend bereikbaar met de op- en afritten van de snelwegen A-12 en A-30 binnen handbereik. Voor u op een rij: turn-key met hoogwaardig afbouw, veel daglichttoetreding door de fraaie raampartijen, voorzien van klimaatbeheersing, energielabel A (met beoogde pv-installatie A++), 22 parkeerplaatsen met 8 elektrische laadvoorzieningen, fraai ingedeeld met een ruime ontspanningsruimte, 13 kantoor- en vergaderruimten. Met voorzieningen zoals camerabewaking, alarminstallatie en brandmeldinstallatie is alles goed geregeld. Kortom, dit kantoorpand biedt de perfecte combinatie van luxe, functionaliteit en bereikbaarheid!

INFORMATIE VOOR POTENTIËLE KOPERS (GEBRUIKER OF BELEGGER): De huidige huurder van dit kantoorpand zou een gedeelte van de kantoorruimte willen blijven huren. Oppervlakte en voorwaarden in overleg.

Ligging
Het kantoorpand is gunstig gelegen met de op- en afritten van de snelwegen A-12 en A-30 binnen handbereik. Gelegen op bedrijventerrein ‘De Batterijen’ op één kilometer afstand van station Veenendaal-De Klomp.

Indeling
Royale hoofdentree met toegang tot zeven kantoor- en vergaderruimten. Twee toiletgroepen (incl. douche), koffiecorner, magazijn met overheaddeur en loopdeur, twee fraaie trapopgangen naar de verdieping. Verdieping met zes kantoor- en vergaderruimten. Fantastische daglichttoetreding door de grote raampartijen. Ruime ontspanningsruimte welke is voorzien van een pantry en twee toiletgroepen.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 356 m² | Verdieping: 369 m²

Voorzieningen
- Ruim buitenterrein met 22 parkeerplaatsen en 8 elektrische laadpunten
- Tien kantoorruimten en drie vergaderruimten
- Vier toiletgroepen incl. één douche
- Keuken incl. Quooker, vaatwasser, magnetron/oven en koelkast
- Geheel voorzien van vloerverwarming
- Akoestische plafond panelen
- Rondom zonwering middels screens
- Draai-/ kiepramen
- Luchtbehandelingssyteem met klimaatbeheersing/topkoeling
- Enkele airco-units
- LED – verlichting
- Camerabewaking, alarm- en brandmeldinstallatie
- Opslagruimte incl. overheaddeur met loopdeur

Algemeen
Bouwjaar 2008 | Energielabel A | Met de beoogde pv-installatie (in overleg met huurder/koper) wordt een A++ energielabel verwacht.

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijf, bedrijf tot en met categorie 4-2

Huurperiode
In overleg bespreekbaar. Uitgangspunt is een langdurige huurovereenkomst.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Kantooroppervlakte: 725 m2Totaal oppervlakte: 725 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 54 Foto's
Plattegrond
360 °
Video