Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Koningsbergenweg 0ong bedrijfsruimte in BARNEVELD
Op zoek naar een plek waar uw onderneming alle ruimte heeft? In deze nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen kunt u met uw bedrijf zeker uit de voeten! Tel daar het royale buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid bij op en u heeft uw nieuwe bedrijfshuisvesting gevonden. Dit nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw is namelijk gelegen op een goed ontsloten en perfect bereikbare locatie op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid, grenzend aan De Hoefslag.

OPPERVLAKTES EN INDELING ZIJN INDICATIEF EN ZIJN OP VERZOEK AAN TE PASSEN!

In dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Koningsbergenweg op Harselaar-Zuid zullen drie units worden gerealiseerd, variërend in grootte van 323 m² tot 567 m² (exclusief optioneel verdiepingsvloer waarmee de vloeroppervlakte kan worden verdubbeld). Het gebouw wordt gesitueerd op een kavel van maar liefst ca. 2.800 m².

LIGGING
Het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid is een toplocatie voor welk bedrijf dan ook, mede dankzij de goede aansluiting op de snelweg A1. Diverse bekende bedrijven als Van Reenen Transport, Hoeflon Compactkranen en Van Ee Staalspecialsiten hebben zich reeds hier gevestigd.

UNIT 1
Unit 1 is een pand van 567 m². Optioneel is een verdiepingsvloer van 567 m² mogelijk. Deze unit beschikt over ca. 1.150 m² eigen grond.
De koopsom van deze unit bedraagt € 689.000,- V.O.N. exc. BTW en excl. verdiepingsvloer. Inclusief de verdiepingsvloer: € 719.000,- V.O.N. Gedeeltelijke verdiepingsvloer in overleg mogelijk.

UNIT 2 & 3
Unit 2 en 3 zijn beide panden van 323 m². Optioneel is een verdiepingsvloer van 323 m² mogelijk. Unit 2 beschikt over ca. 575 m² eigen grond, en unit 3 beschikt over ca. 475 m² eigen grond.
De koopsommen van beide units bedragen € 399.000,- V.O.N. excL. BTW en excl. verdiepingsvloer. Inclusief de verdiepingsvloer: € 429.000,- V.O.N. Gedeeltelijke verdiepingsvloer in overleg mogelijk.

BIJZONDERHEDEN
Prijzen zijn inclusief onverdeeld aandeel mandelige weg van ca. 465 m². Het totale perceel bedraagt ruim 2.800 m². Koper is verplicht om aangesloten te worden en te blijven van de Stichting Veiligheid en Beheer bedrijventerreinen Barneveld en zal deze verplichting bij doorverkoop door middel van een kettingbeding opleggen.
+ Lees meer ›689.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 567 m2Totaal oppervlakte: 567 m2Bouwjaar: 2019


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's