Nieuwe vraagprijs
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Nieuwe vraagprijs Lenderinkweg 1 bedrijfsruimte in WEKEROM
Wegens verhuizing een UNIEKE kans in Wekerom! Een vrijstaand bedrijfscomplex (momenteel een autoverkooplocatie met werkplaats) op een perfecte zichtlocatie. Het bedrijfsgebouw verkeert in een perfecte staat van onderhoud en beschikt over ruim 500 m² bedrijfsruimte en ca. 175 m² kantoorruimte. Met een perceelgrootte van ca. 1.520 m² beschikt het over een ruim verkoop-/opslagterrein. Er is extra grond bij te koop. Het ruime en afsluitbare buitenterrein biedt deze locatie goede mogelijkheden voor
verkoop of andere bedrijfsactiviteiten. De ideale combinatie tussen werkplaats, magazijn en kantoor kan een perfecte schakel zijn voor uw bedrijf! Het bedrijfsgebouw beschikt over een ruim aantal (vernieuwde) overheaddeuren en goede vrije hoogten. De kantoorruimte (op de verdieping een voormalige woonruimte) beschikt over een luxe keuken, kantine en een toiletgroep. Direct gelegen aan de doorgaande weg naar Wekerom en Barneveld!

Ligging
Het bedrijfscomplex is gelegen aan doorgaande weg nabij Wekerom en richting Barneveld/Ede. De rijkswegen N304 (richting Ede) en N801 (richting Barneveld) zijn dichtbij gelegen. De op- en afritten van de snelweg A30 (Barneveld – Ede) zijn binnen 15 minuten te bereiken.

Indeling
Een vrijstaand bedrijfsgebouw met een ruim verhard en afsluitbaar buitenterrein wat zorgt voor voldoende opslag-/manoeuvreruimte. De bedrijfsruimte beschikt over diverse overheaddeuren en nokhoogten tot wel 8,8 meter. De bedrijfsruimten kunnen separaat of gescheiden gebruikt worden. Diverse magazijn-/opslagruimten, kantoorruimten, kantineruimte en een toiletgroep. De kantoorverdieping, een voormalige woonruimte, is ingedeeld met een diverse kamers, een luxe keuken en een badkamer.

Vloeroppervlakten Lenderinkweg 1
Kantoorruimte begane grond: ca. 95 m²
Kantoorruimte verdieping: ca. 82 m²
Bedrijfsruimte/werkplaats begane grond: ca. 415 m²
Bedrijfsruimte verdieping: ca. 98 m²

Voorzieningen
De bedrijfsruimten beschikken over nieuw geplaatste overheaddeuren, vloerverwarming, veel lichtinval, luchtleidingen, Cv-installatie (Rehema), LED-verlichting, toiletten, uitgebreide elektrische installatie, twee verdiepingsvloeren, camera installatie en buitenverlichting. De kantoorruimten beschikken over LED-verlichting, vloerverwarming, jaloezieën, pantry (incl. kookplaat en koelkast) en airco unit op de begane grond, luxe keuken op de verdieping incl. 4-pits kookplaat, koelkast, vaatwasser en oven, velux dakramen, badkamer incl. toilet, ligbad met douche en aansluiting voor het witgoedapparatuur. Het brandalarm heeft een doormelding naar de meldkamer.

Algemeen
Bouwjaar 2004 | Energielabel A+

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijf tot en met categorie 3.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.395.000 k.k.
Bedrijfsoppervlakte: 513 m2Kantooroppervlakte: 177 m2Perceeloppervlakte: 500 m2Totaal oppervlakte: 1190 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 63 Foto's
Plattegrond
360 °
Video