Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Veluweweg 22 winkelruimte in KOOTWIJKERBROEK
INRUIL ANDER ONROEREND GOED MOGELIJK!

Aan een drukke doorgaande weg bieden wij u een royale WINKELRUIMTE (hoekpand) aan. De totale vloeroppervlakte is 391 m² verdeeld over de begane grond en de kelder. De frontbreedte (voor- en zijgevel) is ca. 25 meter en geeft dus grote en overzichtelijke presentatie-/etalagemogelijkheden.

LIGGING
De winkelruimte is gesitueerd in het centrum van Kootwijkerbroek, aan een drukke en doorgaande weg. De winkelruimte is onderdeel van een winkelblok waarin o.a. een opticien, drogist en een gezondheidscentrum zijn gevestigd. Andere dichtbij zijnde publiekstrekkers zijn o.a. diverse modewarenhuizen waaronder Kuijt Mode, bloemist en een supermarkt.

INDELING
2 separate entrees die toegang geven tot de royale winkelruimte. Via de brede trap komt u in de kelder. In de ruime kelder zijn 2 kleine (opslag)ruimten en een toilet aanwezig. Naast de winkelruimte is een separate opslagruimte gevestigd met tevens een vaste trap naar de kelder.

VLOEROPPERVLAKTE
Winkelruimte b.g. en kelder: 347 m²
Separate opslagruimte b.g. en kelder: 44 m²

VOORZIENINGEN
De winkelruimte is voorzien van diverse airco’s, mechanische ventilatie, diverse brandblussers, centrale verwarming, screens aan de buitenzijde, aparte trapafgang naar toilet met fontein, veel lichtinval vanwege de vele raampartijen op de begane grond.
In overleg is de kantoor-/opslagruimte op de begane grond te verwijderen. Dit geldt tevens voor de 2 ruimten in de kelder.
De separate opslagruimte is voorzien van een handbedienbare overheaddeur.

ALGEMEEN
Bouwjaar is 2004.
Ter overname:
- Verlichting,
- Elektrische installatie
- Keuken
- Vlaggenmasten
- Gehele interieur

BESTEMMING
Voor het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de bijlage van deze brochure.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›329.000 k.k.
Winkeloppervlakte: 391 m2Totaal oppervlakte: 391 m2Bouwjaar: 2004


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond
360 °