Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verlengde Parallelweg 408 bedrijfsruimte in BARNEVELD
TE KOOP! Beschikbaar in het project Veste Parallel te Barneveld: een bedrijfsunit met 204 m² verdeeld over begane grond en verdieping, geschikt voor diverse doeleinden. Een aantal kenmerken: loze leiding voor elektrisch laden, toilet, vloerverwarming in de gehele bedrijfsunit en daarnaast zijn de op- en afritten van de A1 en A30 en station Barneveld Noord vlakbij. Het nieuwbouwproject wordt naar verwachting in januari 2024 opgeleverd. Kortom, genoeg voordelen!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op steenworp afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op een zeer bedrijvig bedrijventerrein 'De Harselaar'.

Indeling
De bedrijfsunit is via een loopdeur en overheaddeur te betreden. Toilet en trapkast onder de trapopgang. Er zijn veel verschillende indelingsmogelijkheden.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 102 m² BVO / Verdieping: ca. 102 m² BVO

Voorzieningen
- LED verlichting in de gehele bedrijfsunit
- Elektrapunten
- Krachtstroom
- Toilet + fonteintje
- Pantry
- Aparte entree met afscheiding tussen de hal
- Loze leiding naar de parkeerplaats ten behoeve van het elektrisch laden
- Slangen voor vloerverwarming op de begane grond en de verdieping
- Internet aansluiting

Algemeen
Bouwjaar 2023

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2. Koper dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Overige condities
De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›339.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 204 m2Totaal oppervlakte: 204 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 20 Foto's
Plattegrond
Video