VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Verlengde Parallelweg 422 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een UNIEKE kans, want deze bedrijfsunit is beschikbaar voor verkoop! Gelegen aan de buitenrand van het nieuwbouwproject, biedt deze unit een mooie zichtlocatie voor uw onderneming. Het pand is voorzien van 3 parkeerplaatsen, loze leiding naar de parkeerplaats voor een laadpaal, slangen voor vloerverwarming inclusief verdelers op zowel de begane grond als de verdieping. Ondernemen op een prachtige locatie? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op steenworp afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op
een zeer bedrijvig bedrijventerrein genoemd 'De Harselaar'.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Via trapopgang naar de eerste verdieping, welke nog naar eigen wens is in te delen.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 93 m² BVO / Verdieping: ca. 93 m² BVO

Voorzieningen
- Vloerverwarming inclusief verdelers begane grond en verdieping
- 3 dak doorvoeren
- Mantelbuis naar de parkeerplaats ten behoeve van het elektrisch laden
- Aangesloten bij het glasvezelcollectief
- 3 eigen parkeerplaatsen

Algemeen
Bouwjaar 2023, oplevering ca. januari 2024.

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2. Koper dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Overige condities
De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›297.500 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 186 m2Totaal oppervlakte: 186 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond
Video